Mika

Hoi, mijn naam is Mika Schrauwen en ik ben geboren in 2001. Ik woon samen met mijn ouders, Jos en Bernadet en mijn zus Liv in Breda. Ik zit niet meer op school maar ga 5 dagen in de week naar de dagbesteding. Momenteel werk ik bij drie verschillende dagbestedingen, in Teteringen, Breda en Etten-Leur. Wanneer je een keer op vrijdag in Etten-Leur bent, kom dan gezellig bij me langs bij Brownies&Downies.

Als hobby’s heb ik judo en voetbal, en ik vind het leuk om op het internet te speuren. Naam, leeftijd, geboortedatums en woonadressen zijn de eerste dingen die ik aan je vraag en wanneer ik met iemand praat probeer ik aan de hand van je geboortejaar altijd een linkje te maken met de Efteling. Ik weet heel veel van de Efteling omdat ik alles bekijk op internet (Eftepedia) en bovendien heel wat jaartjes een abonnement heb gehad. Ik ben ook dol op muziek luisteren en dan vooral de Nederlandstalige liedjes (René Schuurmans is mijn “zangheld”)

Ik ga nu ongeveer één keer in de maand naar een logeerhuis. Later zou ik samen met wat vrienden samen in een huis willen wonen.